Att köpa kattunge av oss

SE* Valfiskens Maine Coon

Ett litet katteri med målsättning att föda upp friska, rastypiska och trygga katter i hemmamiljö. 

Kattungarna är fullt försäkrad hos AGRIA alternativt Svedea inkl 3 års dolda fel-försäkring - vi ser gärna att du behåller katten försäkrad i AGRIA alternativt Svedea under minst 6 månader efter köpet med tanke på Konsumentköplagen.

Är du intresserad av en kattunge från SE*Valfiskens?

* Maila och berätta om vilket hem du kan erbjuda en katt, tillgång till utevistelse, om du har fler katter/andra djur, önskar hona eller hane, för enbart sällskap eller för utställning m.m.

* Utekatt eller innekatt? Vi vill ju helst att kattungarna blir innekatter med tillgång till utevistelse via kattgård, promenader i sele eller innätad balkong MEN kan tycka det är okej med utevistelse för katten ibland OM man bor lantligt, avsides och inte har några större vägar i närområdet. Detta är viktigt för oss!

* Om vi har en ledig kattunge som motsvarar dina önskemål och som vi tror kommer att trivas hos dig, kommer du att erbjudas att komma hit och hälsa på oss och katterna när kattungarna är tidigast 5 veckor gamla så att du får träffa oss och vi får träffa dig INNAN du eller vi bestämmer oss för om du vill tinga kattungen eller om vi vill sälja kattungen till dig :-).

* Vid överenskommelse om tingning av kattungen skriver vi ett tingningskontrakt och du får betala 2000 SEK i tingningsavgift som sedan dras av på köpesumman.

* Om det skulle visa sig vara något fel (sjukdom) på katten du tingat eller om den inte går igenom veterinärbesiktning utan anmärkning får du självklart tillbaka erlagd tingningsavgift och kan ångra dig, om du så vill.

 

* Om du har tingat en kattunge och vill hälsa på den fler gånger innan den kan flytta, så kommer vi självklart att ordna det efter bästa förmåga

Vad ingår?

När man köper kattungar från oss:

* Kattungarna har stamtavla och är registrerade hos SVERAK 

* Kattungarna levereras när dom är mellan 12-14 veckor gamla.

* Du får tinga en kattunge fr o m det att dom är 5 veckor. 

* Kattungarna är veterinärbesiktade inom 7 dagar innan leveransen, vaccinerade 2 gånger, chipmärkta samt avmaskade.

 

* Vi kommer alltid finnas till för er kattköpare då ni behöver råd el stöd